LEVERING & RETUR

Hvis du ønsker at returnere en vare

Hos BELLVENCI har du 14 dages returret. De 14 dage gælder fra du har modtaget din vare. Hvis du fortyder købet, eller ønsker at bytte varen, skal du sende den retur. 

Du kan købe dit returlabel ved trykke på linket her: 

https://return.shipmondo.com/uniwormstudiosreturn

Kunden er ansvarlig for alle omkostninger vedrørende returnering af varen. Som virksomhed påtager vi os ikke ansvar for pakker, der ikke er returneret gennem vores egen returportal eller til et af vores udleveringssteder.

Når vi har modtaget varen/varerne, vil vi foretage en refundering inden for 14 dage, forudsat at varen/varerne opfylder vores returpolitiks krav. Vær opmærksom på, at fragtomkostninger ikke vil blive refunderet.

 

Varens stand

Ved returnering af en vare er det afgørende at sikre, at den returneres i samme stand som ved modtagelse, dvs. uden pletter, huller eller andre synlige tegn på brug eller skader. Manglende overholdelse af dette kan medføre, at vi ikke kan refundere købssummen.

Reklamation

Ved reklamation bedes du kontakte os på mail - INFO@BELLVENCI.COM og i din henvendelse medtage:

- ordrenummer

- beskrivelse af grundlaget for reklamationen

-  billede til dokumentation for forholdet

Levering

Forsendelse af varer forgår via dit valgte forsendelsesfirma, hvor det også vil være muligt at tracke din pakke undervejs. Der vil typisk være 1 - 3 dages leveringstid, når varen er afsendt.